Utbyggnaden fortsätter söder om Hemsjövägen, Edsåsvägen och Lövhultsvägen.

För närvarande håller vi på att kanalisera nedanför Hemsjö Kyrkskola, och kommer de närmaste veckorna göra klart vid Barnabäcksvägen, Lövhultsvägen intill, för att sedan komma in på Kärrbogata. Efter detta planera vi att gå vidare österut utefter Edsåsvägen, Hemsjö Dalenvägen osv.

Har ni intresse att få en fiberanslutning inom närtid, så går ni in och gör er beställning direkt på fliken ”Fiberbeställning” ovan. Vill ni finansiera anslutningen med ett fiberlån, så finns ett erbjudande från Sparbanken också på hemsidan. Nätet är ett öppet nät, men i grunden levererar vår Tjänsteleverantör Bogalnet en internetanslutning 500/500 Mbit till en månadskostnad av 344:- (inkl. nätavgiften som redovisas separat.)

När vi sedan har fått in beställningarna, meddelar vi strax om tillräckligt många vill få anslutningen och har skapat en förutsättning för att kunna bygga inom ert område. Observera att majoriteten inom ert område måste beställa, om vi skall kunna bygga för kanalisationen i dessa landsbygdsmiljöer är mycket kostnadskrävande. Finns inga förutsättningar att bygga, så har ni inte förbundit er med att beställa, och vi släpper i så fall ert område och bygger vidare på andra. Kort sagt: Där vi beslutat att bygga bygger vi om majoriteten inom området vill få nutids-framtidslösning med en fiberanslutning.

Varmt välkommen till Hästeryd Fiber!